ENERGY

Filozófiánk

A fordított regeneráció új, progresszív módszere a bioinformációs terápia elveire és az emberhez való holisztikus hozzáállásra épül. A pszichotronika, a fitoterápia, a homeopátia, a kristályterápia és a biorezonancia legújabb ismereteit használja fel. A bioinformáció hordozója egy növényi, több összetevőjű kivonat, melyet egy bizonyos rendszer szerint úgy hangoltak össze, hogy segítsen kiegyensúlyozott állapotba hozni a test összes életfolyamatát.

Ezek az új módszer szerint kifejlesztett bioinformációs készítmények egyidejűleg több szinten hatnak az emberi szervezetre. A gyógynövények hatóanyagai a meridiánok kapcsolatai révén közvetlenül befolyásolják a test egyes szerveit, és az információs összetevők a biorezonancia segítségével a betegség okát közvetlenül az információs mezőben szüntetik meg. Maximális hatásfokuk a szinergetikus hatás révén valósul meg. A bioinformációs készítmények összességében harmonizálják az ember szervezetét. A test egyensúlyának helyreállítása az átvészelt betegségek tüneteinek megismétlődésével jön létre. A regenerációhoz felhasználható összes gyógynövény, ásványi és egyéb anyag meghatározott arányú hígítás esetén éri el legmagasabb hatásfokát. Készítményeink kifejlesztésénél teljes mértékben figyelembe vettük ezt az elvet.

A fordított regeneráció egész rendszerét egymást kölcsönösen kiegészítő, széles hatókörű, alap regenerációs készítmények, valamint kiegészítő készítmények alkotják, és az emberi szervezet minden fontos területének regenerációját szolgálják. A "széles hatókörű" kifejezés egyben azt is jelenti, hogy minden készítmény egyidejűleg több területet is regenerál. Nagyon előnyös az egyes készítmények felhasználásának kreatív jellege és a rendszer egyszerűsége. A harmonizáció elve alapján így mindenki egyedül, preventív módon törődhet egészségével.

Abszolút egészség nem létezik. Az optimális kondíció megtartása érdekében azonban erősíteni kell azokat a területeket, amelyek bizonyos szempontból lemaradnak a többi mögött. Amint önök átlépik a harmónia határait, megbetegszenek. Negatív hatások következtében megszűnik a test harmóniája. Ha a negatív állapot hosszabb ideig tart, az állandó diszharmónia krónikus stádiumába érnek. Mély energia hiány és diszharmónia jellemzi pl. a fáradtságszindrómát és komoly betegségek egész sorát.

A diszharmónia és a betegség kialakulása mindig a test energetikai rendszerében kezdődik. Elegendő mennyiségű energia nélkül semmi sem működik, semmi sem megy, semmi sem mozog. Az emberi élet és a kozmoszi lét alapelvének megértéséről van szó. Az élet sem létezhet energia nélkül! A hajdanvolt civilizációk már évezredekkel ezelőtt ebből az alapelvből indultak ki. Természetes tanításaik és módszereik az emberi szervezet regenerálására a legmagasabb szinten voltak, s nem csak Keleten. Az anyagi és a biológiai világ kölcsönös kapcsolata természetes, mint ahogy természetes a klasszikus gyógymód összekapcsolódása a természetes regenerációs módszerekkel.

Mindegyik készítmény szerveink megfelelő energiapályáinak harmonizálásával részt vesz az ellenállóképesség fokozásában. Az emberi testben működő egyes szervek és rendszerek között, csakúgy, mint a természetben egyensúlyi állapotnak kell uralkodnia. Minden, a normálistól eltérő jelenséget a diszharmónia vagy kóros állapot jeleként kell értékelni. Az energiahiány kiegyenlítése a szerv jobb működését eredményezi. A toxinok kiválasztása a szervezetből fitoanyagok segítségével, illetve a bioinformációk révén többszörösen felgyorsítja ezt a folyamatot. Ezért számít a szóban forgó regenerációs eljárás világviszonylatban is újdonságnak, amely megérdemli, hogy gyönyörű bolygónk minden részén elterjedjen.

Gondolkozzon el azon, hogy mit csinál rosszul az életében, hogyan táplálkozik, mennyit mozog, hogyan viselkedik, és lehet, hogy ezek után úgy dönt, hogy lassan megváltoztatja az életmódját. Talán ezáltal kellemesen meg is lepődik, ám mi hisszük, hogy csalódni biztosan nem fog.

Remélem, hogy a cégünk elméleti háttere és a termékek tisztasága a leírás alapján az olvasót meggyőzte és ezáltal az ajánlásom révén arra gondolnak, hogy a legjobbat szeretném mindenkinek ajánlani a mielőbbi gyógyulás érdekében.


Bővebb információ: www.energy.sk/hu/